Opie en Omie’s bieren

Kies je voor een kwieke blonde of een kranige amberkleurige?

Verkrijgbaar bij Stravbier in Iddergem

Opie. Een kwieke blonde.

Met zijn 8% alcoholpercentage kan je Opie geen watje noemen. Een stevige afdronk en smaakevolutie door hergisting op de fles.

De meningen zijn unaniem: 33cl. genieten.  Voor mensen met grote dorst is Opie ook beschikbaar in flessen van 75cl.

Deze drinkbare tripel van 8% alcoholpercentage wordt gekenmerkt door zijn fruitigheid.  In de neus manifesteert het aangename aroma van banaan zich al. Het oog wordt ook verwend door de mooie fijne parelende schuimkraag die lang stand houdt. De smaak wordt wederom in balans gebracht door lichte natuurlijke zuren afkomstig van de tarwe. Dit in combinatie met de fruitigheid geeft een romige textuur in de mond waarbij we in de afdronk fijne aromahoppen terug vinden. Santé!

Omie. Een kranige amberkleurige.

Onderschat Omie niet.  Deze amberkleurige heeft 6% alcoholpercentage. Beschikbaar in flesjes van 33cl of 75cl.

Zoals haar partner Opie heeft Omie ook een smaakevolutie door hergisting op de fles.

Mooi droog Belgisch amberbier van 6% alcoholpercentage.  Reeds in de neus krijgen we lichte esthers gecombineerd met subtiele hinten van noten.  Dit komt ook weer terug in de mond, waar ook de Europese hoppigheid mooi tot zijn recht komt.  Omie is een uiterst gebalanceerd volmondig bier met evenwicht tussen mout en hop. Een lichte nabitter die goed samengaat met zachte hinten van honing in de keel.